Uw garage voor onderhoud, reparatie en verkoop


Onderhoud

Wilt u het onderhoud aan uw auto laten uitvoeren zoals een grote of kleine beurt? Neem dan contact met ons op voor het inplannen van een afspraak. We hanteren scherpe tarieven en maken gebruik van hoogwaardige materialen en gereedschappen. Dit stelt ons in staat om vlot te werken, waardoor u goed en vakkundig onderhoud kunt laten uitvoeren.


Verkoop

Ons doel is auto's verkopen met kwaliteit voor scherpe prijzen, service die niet begint met kleine lettertjes, maar met de oprechte inzet van ons team.
Al onze ingekochte auto's worden grondig nagekeken voordat ze aan u worden verkocht. Het is mogelijk om uw huidige auto bij ons in te ruilen met een van onze auto's die u leuk vindt


Reparatie

Auto kapot? Dan bent u bij Autoservice Rolden aan het juiste adres. Autoservice Rolden repareert uw kapotte startmotor, vervangt uw distributieriem of vult de airco bij. Kapotte onderdelen worden bij ons altijd vervangen door het beste alternatief, want Autoservice Rolden maakt uitsluitend gebruik van kwaliteitsonderdelen die specifiek voor uw auto bestemd zijn.

E-mailen